Direct Incasseren Via Automatische Incasso

18 August 2016 - Jolanda Talen

Een automatische incasso is de simpelste manier voor uw zaak om op regelmatige of occasionele basis betalingen te incasseren van uw klanten - zowel B2B als B2C. Het bespaart tijd, vermindert de kosten van incasso's en zet werkkapitaal rechtstreeks op uw bankrekening.

Regel Mijn Automatische Incasso

Automatische Incasso: De Betalingsmethode Bij Uitstek

De betalingsmethode bij voorkeur voor het merendeel van de bevolking in Nederland is via automatische incasso, omdat het vele voordelen biedt. Het is de enige betalingsmethode met een geld-terug-garantie zodat uw klanten gerustgesteld zijn, wetende dat ze beschermd worden door een aantal garanties.

Automatische incasso is een veilige en kostenbesparende betalingsmethode die garandeert dat u betaald zal worden. Het kan het innen van betalingen voor uw zaak efficiënter, beheerbaarder en rendabeler maken. Dat is waarom Nederlandse bedrijven van alle omvang het automatische incasso verkiezen om geld te ontvangen van zowel bedrijven als particulieren.

De automatische incasso is een instructie van uw klant aan zijn bank. Het geeft u de toestemming om bedragen van hun bankrekening te innen, zolang de klant vooraf de details heeft ontvangen en op de hoogte wordt gesteld over eventuele veranderingen in de toekomst.

Voordelen

  • Veiliger dan cash
  • Bepaal zelf de datum van ontvangst
  • Nieuw werkkapitaal op een gekende datum
  • Variabele bedragen op regelmatige of onregelmatige data
  • Elimineer tijdrovende opvolging

Direct Starten Met Automatische Incasso

Voor alle informatie die u nodig heeft om te starten met betalingen van uw klanten te innen via automatische incasso kunnen wij u te woord staan. Neem vandaag contact met ons op - Hoe eerder u begint, hoe eerder u kan profiteren van de voordelen.

Automatische Incasso Starten

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Port Finance voor extra uitleg!

  085 - 30 123 78

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief