Incasso

Incassobureau gespecialiseerd in grote vorderingen

De voordelen van incasso

  •   No cure, no pay
  •   Geen verscholen kosten
  •   Juridische ondersteuning

Incasso met incassobureau Port Finance

Wist u al dat ruim 3% van de Nederlandse facturen nooit betaald worden? Nederlandse bedrijven liepen hierdoor meer dan 8 miljard euro mis in het afgelopen jaar. Incassobureau Port Finance heeft de kennis om met de juiste communicatie een betaling te bekomen. De relatie tussen u en uw debiteur is van het hoogste belang en die trachten wij niet te schaden.

Port Finance is een incassobureau gespecialiseerd in grotere vorderingen. Daarnaast hebben wij een team voor B2C incasso en een apart team voor B2B incasso. U geniet daarbij van een vast aanspreekpersoon om een korte communicatielijn te garanderen.

No Cure, No Pay

Wij hanteren ten allen tijde het No Cure, No Pay beleid in onze incasso's. Dat wil zeggen dat als wij geen betaling bewerkstelligen, u ons niet hoeft te betalen. Betalen doet u pas wanneer wij de incasso weten te voltrekken en uw debiteur de betaling heeft voldaan. Hiermee loopt u geen risico om extra kosten te maken zonder zeker te zijn van betaling.

Juridische ondersteuning van uw incasso

Ons incassobureau is onlangs uitgebreid met een juridische afdeling die uw dossier zal bijstaan met advies en ondersteuning. Hierdoor bespaart u veel tijd en bent u steeds op de hoogte van uw rechten in geval van een dispuut. Dit gaat gepaard met een uitgebreid netwerk van internationale kantoren, waardoor wij ook wereldwijd uw factuur kunnen innen.

Incasso opstarten

Heeft u een onbetaalde factuur die u stress bezorgd en veel tijd uit handen heeft genomen? Twijfel niet langer en kies voor een incasso. Neem vrijblijvend contact op.

De voordelen van incasso met Port Finance

  •   24/7 online inzage
  •   Direct een dossier opgestart
  •   Duidelijke rapportage
  •   Internationaal netwerk
  •   Juridische afdeling

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief