Blog

Nov 24

3 Grootste Cash Flow Bedreigingen Voor MKB'ers en ZZP'ers

Of het nu seizoensgebonden schommelingen, grote klanten die betalen op 30, 60 of 90 dagen of iets anders dat uw cash flow hindert, hier zijn de 3 grootste cash flow bedreigingen voor MKB'ers en ZZP'ers.

Oct 31

Beter Factureren, Sneller Betaald Worden!

Als u sneller betaald wil worden, dan moet u correct factureren. Wil u beter factureren? Dan is dit artikel iets voor u.

Sep 27

5 Manieren Waarop Debiteuren Financiering De Problemen Van Kleine Ondernemingen Oplost

Veel kleine ondernemingen wenden zich tot debiteuren financiering om alles soepel te laten verlopen wanneer er zich een tegenvaller in cash flow voordoet. Gaten in positieve cash flow kunnen de potentiƫle groei van uw onderneming beperken, zelfs als cash flow positief is op lange termijn. Debiteuren financiering helpt ondernemers om hun cash flow beter te beheren. Hier zijn 5 manieren waarop debiteuren financiering de problemen van kleine ondernemingen oplost.

Aug 18

Direct Incasseren Via Automatische Incasso

Een automatische incasso is de simpelste manier voor uw zaak om op regelmatige of occasionele basis betalingen te incasseren van uw klanten - zowel B2B als B2C. Het bespaart tijd, vermindert de kosten van incasso's en zet werkkapitaal rechtstreeks op uw bankrekening.

Jul 29

Akte van Cessie

Voordat u begint met factoring, moet uw factormaatschappij namens u een Akte van Cessie versturen naar de debiteuren van wie u de vorderingen zal verkopen. Deze brief wordt verzonden aan de kredietbeheerder.

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief