Blog

Feb 08

Wij Behoren Tot De Beste Factoring Bedrijven Van Nederland

Factoring en automatisch incasso behoren tot onze specialiteiten. Wij kunnen zonder problemen uw B2B en B2C bulkfacturen beheren en opkopen.

Jan 17

Incassobureau met No Cure No Pay Principe

Wordt voor elke opdracht betaald dankzij incassobureau Port Finance. Laat onbetaalde facturen geen negatieve impact op uw bedrijf geven. Zorg dat u voor elke opdracht betaald wordt zonder de relatie met uw klant op te offeren.

Jan 14

De Beste Manier om Onbetaalde Facturen te Innen

Is het opvolgen en innen van onbetaalde facturen een taak die u uitstelt of doorgeeft aan uw collega's? Dan maakt u een kostelijke vergissing en schakelt u best hulp van buitenaf in. Port Finance zal uw onbetaalde facturen met gemak innen.

Jan 12

Beschik Sneller Over Geld Door Uw Vorderingen Te Verkopen

Dreigt u de cashflow van uw bedrijf in gevaar te brengen omdat u grote sommen geld moet ontvangen? Door vorderingen te verkopen beschikt u meteen over nieuw werkkapitaal en stimuleert u de groei van uw onderneming.

Dec 27

Wat is Leverancierskrediet?

Wanneer uw leveranciers goederen of diensten aanleveren, moet u de keuze maken tussen direct betalen of op termijn. De eerste optie is de voordeligste en de tweede optie de meest voorkomende. U gaat op dat moment een 'leverancierskrediet' aan, maar wat is zo'n leverancierskrediet nu juist?

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief