Beschik Sneller Over Geld Door Uw Vorderingen Te Verkopen

12 January 2017 - Jolanda Talen

Dreigt u de cashflow van uw bedrijf in gevaar te brengen omdat u grote sommen geld moet ontvangen? Door vorderingen te verkopen beschikt u meteen over nieuw werkkapitaal en stimuleert u de groei van uw onderneming.

Beschik sneller over geld door uw vorderingen te verkopen

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

085 - 30 123 78

Opkopen van vorderingen

De voordelen van verkopen van facturen

  • Direct geld in handen
  • Geen klanten verliezen
  • Bespaar tijd en energie

Opkopen van vorderingen door Port Finance

U kan uw cashflow in gevaar brengen wanneer u nog grote sommen geld moet ontvangen van uw klanten. U kan meer werkkapitaal genereren door uw vorderingen te verkopen aan Port Finance, u beschikt dan meteen over nieuw kapitaal om de groei van uw onderneming verder te ondersteunen.

Met het verkopen van facturen zal er geen geld meer vastzitten in gerechtelijke procedures en moet u geen tijd spenderen aan het opvolgen van onbetaalde facturen.

Alternatieve manier voor het verkrijgen van werkkapitaal

Het verkopen van vorderingen is een alternatieve manier voor het verkrijgen van nieuw werkkapitaal. Het verhoogt uw winst, omdat u deze opbrengsten meteen kan inschakelen; u kan bijvoorbeeld sneller facturen betalen en krijgt daarbij meer korting voor uw contante betaling.

Daarnaast is het relatief eenvoudig te beheren: op elk gewenst moment kan u openstaande vorderingen verkopen aan Port Finance. Dat geldt voor nieuwe, maar ook voor bestaande vorderingen. Besluit u om langer openstaande vorderingen aan Port Finance te verkopen, dan is dat geen probleem. Wanneer u beslist om een factuur te verkopen, ontvangt u direct geld van Port Finance.

Bulkfacturen verkopen

Port Finance is dé specialist op het op het gebied van beheer en opkopen van B2C en B2B bulkfacturen. Wanneer uw bedrijf grote aantallen facturen verstuurt, kan Port Finance deze op maat beheren (en zelfs factoren). Wij hebben reeds een automatisering opgebouwd die het proces sneller doet verlopen zodat u meer tijd kan besteden aan het verkopen en ondernemen.

Facturen verkopen op maat

U heeft te allen tijde inspraak in de manier waarop uw debiteuren worden aangeschreven en de betaalmogelijkheden die zij krijgen aangeboden. Wil u maximaal resultaat behalen met het verkopen van vorderingen? Neem dan vrijblijvend contact op.

De voordelen van verkopen van vorderingen met Port Finance

  1. Beter beheer van de activa
  2. Direct geld op uw rekening
  3. Stimuleert groei en investeringen
  4. Geen minimale omzet vereist

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Port Finance voor extra uitleg!

  085 - 30 123 78

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief